Ribstof Hoekbank

LederHoekbank. Gebruik geen water en olie bij het reinigen van Leder Hoekbank

Het is niet goed om water en zeep of olie te gebruiken om het oppervlak van je bank te reinigen.Met zeep en water wordt droogheid bevorderd.Zo is het mogelijk voor je bank om scheuren en lelijke lijnen te ontwikkelen als je water en zeep gebruikt voor het schoonmaken.

Hoekbank Xxl Stof Hoekbank H Bruin Stof Proveiling Hoekbank Xxl Ribstof Hoekbank
Hoekbank Xxl Stof Hoekbank H Bruin Stof Proveiling Hoekbank Xxl Ribstof Hoekbank

Het is ook niet raadzaam om olie op leer te gebruiken.Olieresten kunnen stof en vuil aantrekken die het leer kunnen beschadigen.Olie is ook een van de redenen waarom leermaterialen vrij gemakkelijk breken.

Bank Kopen Banken En Bankstellen Woonboulevard Poortvliet Ribstof Hoekbank
Bank Kopen Banken En Bankstellen Woonboulevard Poortvliet Ribstof Hoekbank

Om de beste resultaten te verkrijgen, gebruik een standaard hoek leer bank schoonmaker.Dit wordt meestal geleverd door de fabrikant van de bank.Om spleten en vlekken te verwijderen, gebruik een licht vochtige doek.Veeg de vlekken uit de bank met een licht vochtige doek en zorg ervoor dat u de conditioner onmiddellijk aanbrengt.

Maxum Megastore Ribstof Hoekbank
Maxum Megastore Ribstof Hoekbank

Leg het leer nooit bloot aan direct zonlicht

Direct zonlicht kan leer beschadigen.De intense hitte van de zon kan leer drogen, wat kan leiden tot scheuren en vervagen.Je moet je leren bank weg van de zon plaatsen.Het is ook het beste om een ​​bankdeksel te gebruiken om het leer tegen stof en vuil te beschermen.

Je moet je bank op een koele plek plaatsen.Vochtigheid is een van de redenen waarom het leer gemakkelijk kan drogen.Nogmaals, het aanbrengen van een jas lederen conditioner is belangrijk om de glans en de goede uitstraling van uw leren bank te behouden.

Gebruik de professionele schoonmaakdienst regelmatig

Voor een grondige reiniging kan het beter zijn als u een professionele schoonmaakdienst kunt huren.Verkrijg de diensten van een professionele schoonmaker ten minste eens per drie tot zes maanden.Professionele bankreinigers hebben de juiste uitrusting voor dit soort banen.Door middel van regelmatige schoonmaak en onderhoud, zal uw leren hoekbank brand zien, nieuwe spanking worden.