Diepte Boekenkast

Diepte Boekenkast. Een boekenkast is in principe een grote doos met drie zijden.Dit kan worden gebouwd om bestaande meubels aan te passen, gekleurd, geschilderd of links in het ruwe hout.De boekenkast kan ingebouwd worden in vele stijlen, waaronder, rustiek, eigentijds en modern, dit kan worden bereikt in de laatste aanraking en de kleur van de boekenkast.

Koop het benodigde hout;als u hout gebruikt, kunt u een twaalf duim board kopen en gebruik dit voor een goede diepte voor de planken.Twaalf inch borden zijn 11 ¼ inch breed en dit zorgt voor een goede diepte voor de planken. Multiplex zal werken, maar je moet de rand ervan afmaken met een ander dun bord of een stukje fineer om de lagen te verbergen.

25 Beste Ideen Over Ikea Billy Hack Op Pinterest Billy Diepte Boekenkast
25 Beste Ideen Over Ikea Billy Hack Op Pinterest Billy Diepte Boekenkast

Koop een ¼ “stuk multiplex voor de achterkant van uw hoesje, dit zorgt ervoor dat uw hoesje stevig en sterk is wanneer u hem goed lijmt en vastzit.

7515 Diepte Boekenkast
7515 Diepte Boekenkast

Begin uw lay-out door erachter te komen waar u uw planken wilt vinden.Gebruik een router en groef de zijplanken op 3/8 “, dit geeft een groef om je planken in te lijmen. Om je groeven te maken, gebruik een rechte plank en klem het aan de zijkantjes de juiste afstand om je router over de zijkanten te rennenom deze groeven te snijden.

Meubels Op Maat Boekenkast Inbouwkast Salontafel Bureau Diepte Boekenkast
Meubels Op Maat Boekenkast Inbouwkast Salontafel Bureau Diepte Boekenkast

Het bovenste bord kan ook in de zijkanten worden gegraveerd om de sterkte aan het toestel toe te voegen.Als u besluit om met een brede boekenkast te gaan, wilt u een bord aan de voorzijde van de planken op de onderkant toevoegen, waardoor u ze onder het gewicht van de boeken kunt laten zakken.

Nadat alle stukken zijn gesneden test passen ze en nadat alle onderdelen goed passen, is het tijd om de boekenkast te monteren.Begin met de ene kant en plak de planken en de boven- en onderplank op zijn plaats en plak de andere kant op zijn plaats.Installeer het achterste ¼ ‘multiplex, zorg ervoor dat uw behuizing vierkant, lijm en nagel is op een plaats of een spijker of twee op elke plank leggen, dit voegt veel kracht aan de behuizing toe.

Maak je case af met pijn of vlek en op dit punt kun je wat flair aan de zijkanten toevoegen als dat je plannen had door sommige houten appliqués te gebruiken.