Zelf Boekenkast Maken

Zelf Boekenkast Maken.Het creëren van dingen die stevig genoeg zijn om jaren van gebruik te weerstaan ​​en dat ook goed genoeg lijkt om in je huis te komen, kan een aantal instructies volgen.Gebruik deze tips om te leren hoe u ervoor zorgt dat uw boekenkast stevig, vierkant en aantrekkelijk is.

1) Meet eerst de ruimte en bepaal de afmetingen van uw boekenkast.Bepaal hoeveel planken u in uw boekenkast wilt hebben en ga winkelen voor uw hout.Hardhout zal over het algemeen duurzamer zijn, maar veel zachte bossen zijn ook perfect geschikt.

Online Kopen Wholesale Bamboe Boekenkast Uit China Bamboe Zelf Boekenkast Maken
Online Kopen Wholesale Bamboe Boekenkast Uit China Bamboe Zelf Boekenkast Maken

2) Snijd het multiplex met een mitszaag of een tafelszaag naar de afmetingen die u hebt ingesteld.U moet de zijpanelen en de bovenste en onderste stukken snijden, zodat u precies goed kunt meten.Snijd dan je planken af ​​en zorg ervoor dat alles perfect past.

Laforma Alia Boekenkast Kopen Bestel Bij Fonq Boekenkast
Laforma Alia Boekenkast Kopen Bestel Bij Fonq Boekenkast

3) Merk uw zijpanelen voor routergewricht groeven.Leg de twee zijpanelen naast elkaar, vul de bovenkant en de bodem perfect op, en spijker ze vervolgens samen met een klein stuk hout.Gebruik nagels of schroeven afwerking om het schroothout aan de onderkant en bovenkant van de zijpanelen te bevestigen.Plaats een T-vierkant aan de zijkant zodat het de middellijn van de twee panelen tegen elkaar schuift.Teken twee lijnen, 3/4 “van elkaar om een ​​pad voor uw router te markeren. De meeste planken zijn ongeveer 16” uit elkaar, maar u kunt uw planken echter ver van elkaar maken die u wilt.

Boekenkast Staal Koop Goedkope Boekenkast Staal Loten Van Chinese Boekenkast
Boekenkast Staal Koop Goedkope Boekenkast Staal Loten Van Chinese Boekenkast

4) Monteer de stukken samen en zorg ervoor dat de router groeven naar binnen gericht zijn.Nagel de boven- en onderstukken aan de zijpanelen.Je creëert in wezen een doos, leg het dan plat en controleer het voor exacte hoeken van 90 graden voordat je eraan hecht.U kunt slanke nagels, een nagelpistool of boorgaten gebruiken om schroeven in te voegen.Hoor de boorgaten niet voor schroeven, of u zal het hout splitsen.

5) Nu u een perfect vierkante doos hebt, zet u een kleine hoeveelheid houtlijm in elk van uw routerslots.Schuif je planken op hun plaats en spijker ze dan van buiten de boekenkast om ze te beveiligen.

6) Snijd een 2 “brede plank aan, zodat u binnenkant van de achterkant van uw boekenkast kunt passen. Dit is de klos die het achterpaneel vasthoudt als u ervoor kiest om er een toe te voegen en het ook uw boekenkast bevestigt aan studs in de muur.en spijker de klap in het bovenste achterste gedeelte van de behuizing, spoel met de boven- en zijpanelen. Spijker het van de zijkanten en de bovenkant om ervoor te zorgen dat het de juiste ondersteuning voor het eindproduct biedt.

7) Bedek de ruwe randen van de boekenkast op door kleine 1-2 inch brede planken aan te sluiten.Een ruitvorming of een split houtholder werkt goed om de voorkant van elke plank een schone afwerking te geven.Gebruik een hardhoutdoek voor duurzaamheid.Vul nagelgaten, zand in en klaar voor afwerking.