Vtwonen Boekenkast

Vtwonen Boekenkast. Als het gaat om het opbergen van boekenkasten in uw huis, laten we het zien, de meeste mannen zijn verloren!We kunnen gewoon niet wachten om die displayplanken op te laden met sportmemorabilia, golftrofeeën uit uw laatste liefdadigheidscramble toernooi (waar u waarschijnlijk meer mulligans hebt gekocht dan u gekocht) en een heleboel andere lelijke dingen die niet behoren.Ons werk bij Stone Creek Furniture Factory is om ervoor te zorgen dat alle boekenkasten in onze advertenties op de hilt zijn ingericht.Dus we gaan naar onze design consultant Michele Zambie om ons te helpen.Michele heeft een fel oog voor kleur en symmetrie, die helpt bij het fotograferen van grote foto’s.Dus, ik dacht dat het nuttig zou zijn voor haar om wat tips te geven over het decoreren van uw boekenkast of bureauhutch om uw huis er goed uit te laten zien!

Michele’s Bookcase Decorating 101

Boekenkasten Design Collect Vtwonen Boekenkast
Boekenkasten Design Collect Vtwonen Boekenkast

Onthoud de boekenkast in het meubelzaal, hoe mooi het lijkt en hoe je wist dat het perfect in je huis zou zijn.Zodra de vrachtwagen je oprit had verlaten, bleef je op lege planken staren.Zo gaat u beginnen.

Houten Boekenkast Lockerkast Opbergkast Wit Afwerking Wit Vtwonen Boekenkast
Houten Boekenkast Lockerkast Opbergkast Wit Afwerking Wit Vtwonen Boekenkast

Selecteer verschillende decoratieve stukken met verschillende texturen, vormen en hoogten.Items kunnen een kleurrijke keramische vaas, een kristallen kom met schelpen, een mantelklok van opa of een geweven mand bevatten.

Mix Match Boekenkast Kasten Woonwinkel House Of Mayflower Vtwonen Boekenkast
Mix Match Boekenkast Kasten Woonwinkel House Of Mayflower Vtwonen Boekenkast

Plaats objecten op lege planken die een visueel evenwicht creëren.Geen kant of plank mag te veel items hebben.Overweeg de kleur van de stukken.Dit is een geweldige manier om kleur op de planken toe te voegen die in uw gordijnen, kussens en meubels worden weergegeven.

Vervolgens vul je in met boeken, favoriete familiefoto’s en een paar kleine items.Een vleugje groen geeft het leven.Voeg pizzazz toe door boeken rechtop bibliotheekstijl te tonen, in stapels met een klein item bovenaan of om de stekels op kleur te groeperen.

Ga terug om uw werk te beoordelen.Maak aanpassingen voor evenwicht.Ga terug en wacht op de complimenten.