Vintage Hoekbank

Vintage Hoekbank. Het belangrijkste ding over vintage stijl huisdecoratie is om een ​​goede bron te vinden.U moet uw lokale antiekwinkel, spaarwinkel, vintage winkel, vlooienmarkt of auto boot-verkoop vinden, probeer ze allemaal uit en start op jacht op unieke vintage meubels.

Vergeet niet om geduldig te zijn wanneer u dingen zoekt en kies alleen kwaliteitsartikelen die passen bij de uitstraling waar u naar toe gaat.Maak een lijst met u van artikelen die u in uw huis wilt hebben, zoals een klassieke vintage stoel of een antieke spiegel, en zoek dan hard voor deze artikelen.Probeer bij de lijst vast te houden, en echt door elk item te denken alvorens te kopen, het is makkelijk om weg te dragen als je voor vintage winkelt.

River Hoekbank Goedkoopst Bij A Meubel Hoekbank
River Hoekbank Goedkoopst Bij A Meubel Hoekbank

Als u uw huis aanstuurt, kunt u kiezen voor een shabby chique look die een mix is ​​van modern en vintage, of u kunt alle vintage stukken kiezen, maar wijzig ze met de hand om ze op de hoogte te brengen.Of u kunt gewoon kiezen om een ​​paar vintage stukken te hebben om een ​​zeer eclectisch uitziend huis te maken.

Castello Hoekbank Xl Oakland Met Slaapfunctie Grijs Bankstelplus Vintage Hoekbank
Castello Hoekbank Xl Oakland Met Slaapfunctie Grijs Bankstelplus Vintage Hoekbank

Er zijn verschillende sleutelartikelen die iedereen die hun vintage huisstijl willen starten, moeten uitkijken voor:

Meubel Aanbiedingen Van Bankstellen Stoelen En Fauteuils Mokana Vintage Hoekbank
Meubel Aanbiedingen Van Bankstellen Stoelen En Fauteuils Mokana Vintage Hoekbank

– Stoelen en Hoekbank
Dit zijn de meest praktische items die u kunt kopen, en ze zijn erg makkelijk te updaten met een beetje Pools, verf of re-upholster.Elegante franse stoelen geven slaapkamers een sexy update, 60s bubbelstoelen maken kinderkamers een leuke plek, en bruisende kinderstoelen kijken er goed uit in elke keuken.

– Thrift Furniture
Zorg ervoor dat u naar uw lokale garageverkoop en vlooienmarkten gaat voor een paar goedkope vintage meubels.Controleer altijd de kwaliteit van de artikelen voordat u koopt en visualiseer precies waar en hoe het in uw huis past.Hou je oog voor zeldzame artikelen met veel details en vakmanschap die je niet zou kunnen vinden bij je dichtstbijzijnde Home Depot winkel.

– Kussens & Vintage Beddengoed
Een item dat direct uw huis geeft dat vintage gevoel is, is een aantal antieke kussens.Comfortabele, zelfgemaakte, geborduurde kussens op elk oppervlak maken het huis thuis voeler.Vintage eiderdowns en gooien kunnen een schilderachtige, chintzy update geven aan een slaapkamer.Houd oog voor grote kleuren en stoffen die het beste in uw huisstijl persoonlijkheid zullen weerspiegelen.