Salontafel Vintage

Salontafel Vintage. Als u echt een elegante touch wilt toevoegen aan een kamer, overweeg dan het gebruik van vintage koffietafels.Deze oudere meubels zijn vaak gemaakt van mahonie-, kersen- of eikenhout en hebben door de jaren heen rijke patina en diepe kleur behaald.

Terwijl hardhout het materiaal van keuze lijkt te zijn, waren er ook decoratieve tafels die van metaal waren gemaakt;dit werd vaak gezien in meubels uit Europa geïmporteerd.Veel van deze tafels werden gecreëerd door zeer bekende ontwerpers en artiesten, en vandaag kunt u verwachten dat u zware bedragen betaalt voor deze kwaliteitsstukken in een retailbedrijf.

Vintage Salontafel Cesare Lacca Stijl Sold Vintage Furniture Base Salontafel Vintage
Vintage Salontafel Cesare Lacca Stijl Sold Vintage Furniture Base Salontafel Vintage

Een Fransman met de naam Jules Leleu creëerde tijdens de jaren dertig een ronde Salontafel gemaakt van palissander.Hij omvatte een zonnestraalontwerp en vormde delicate inlegpatronen die het oog onmiddellijk aantrekken.Er zijn 4 gedraaide poten om dit prachtige meubelstuk te ondersteunen met nikkelbanding aanwezig voor een extra element van verrassing.

Vintage Salontafel Soekis Salontafel Vintage
Vintage Salontafel Soekis Salontafel Vintage

Leleu heeft in het afgelopen jaar verscheidene stukken kwaliteit, handgekerfde artikelen die op de veiling zijn verkocht, niet meer verrassend dan moet je meer dan $ 8000 betalen om dit stuk thuis te nemen.Vintage Salontafel kan gevonden worden om elk type budget te passen, dus wees niet te ontsteld over de vraagprijs van deze.

Vintage Vintage Teak Salontafel In De Stijl Van Pastoe 1960s Salontafel Vintage
Vintage Vintage Teak Salontafel In De Stijl Van Pastoe 1960s Salontafel Vintage

Als u genieten van de look van het Franse design en u wilt iets dat zeker een van een soort accent is, is er een ronde ijzeren en glazen tafel beschikbaar die in Frankrijk in de jaren 1950 werd gemaakt.Op dit moment was de meer modieuze vintage salontafel veel glas in het ontwerp en dit is geen uitzondering.

De metalen basis heeft 3 zwaar versierde benen en de zware glazen top zorgt ervoor dat de schoonheid van het vakmanschap wordt bewonderd.Er is zelfs een zilverkleurige dienblad die strak boven de voetbasis ligt, die gebruikt wordt bij het onderhouden van gasten.Deze tafel is ook in uitstekende staat en hoewel het is verfijnd, heeft het nog steeds een vraagprijs van meer dan $ 5000.