Salontafel Ideeën

Salontafel Ideeën. Ik heb meegemaakt in een aantal appartementen die geen salontafel hadden.Zeker, dit geeft een Apartmentite een beetje meer ruimte om in de woonkamer te bewegen en kan helpen om de af en toe stompte te voorkomen, maar het is een GROTE decoratieve faux pa.

Iedereen heeft een salontafel nodig.Of u het gebruikt om uw tootsies te rusten wanneer u op de bank slaat en op uw favoriete film kijkt of gewoon gebruikt als een oppervlak om uw koude, ijzige drank te plaatsen … een Salontafel is een woonkamer nodig.

Kee Tong Xiang Thuis Dubbele Smeedijzeren Hout Sofa Tafel Salontafel Ideeën
Kee Tong Xiang Thuis Dubbele Smeedijzeren Hout Sofa Tafel Salontafel Ideeën

Ik heb verontschuldigingen gehoord, zoals ‘Salontafel neemt te veel ruimte’, of ‘ze zijn zo saai’, wat ik zeg … “Maak het interactief!”

Woonkamer Zwarte Bank Artsmedia Salontafel Ideeën
Woonkamer Zwarte Bank Artsmedia Salontafel Ideeën

Ja, een interactieve Salontafel zoals bovenstaande kan echt een leuke sfeer creëren om uw woonkamer rond te centreren.Hier zijn een paar goede ideeën die ik door de jaren heen heb verzameld om je koffietafel een mecca van goede tijden te maken:

Riviera Maison Woonaccessoires Woonaccessoiresnu Salontafel Ideeën
Riviera Maison Woonaccessoires Woonaccessoiresnu Salontafel Ideeën

Nintendo Controller- Zie boven video.Ik heb dit nog nooit eerder gezien en ik moet zeggen dat het het beste Salontafel idee dat ik ooit heb gezien.Kijkt ingewikkeld, maar als je het kunt aftrekken, dan heb je ongelooflijke tijden.

Pokertafel – Zet de benen van een grote poker tafel neer of geef een goedkope poker tafelblad van Target op een gewone oude Salontafel en plotseling heb je een functionele pokertafel in het midden van je woonkamer.Het vilt zal zacht zijn voor je voeten en de meeste van hen hebben bekerhouders ingebouwd!

Wit bord – Monteer een klein whiteboard bovenop een oude salontafel.Zorg voor een stabiele levering van whiteboard markers en een gummeter bij de hand en je zal alles hebben wat je nodig hebt om wat rockende rondes tic-tac toe te spelen!

Pac-Man-deze is duur, maar geweldig!Als u een van de oude tafelblad Pac-Man arcades kunt vinden, zag je de benen tot een veel lagere hoogte en centreer het voor je bank.

Er zijn een onbeperkt aantal manieren om uw Salontafel interactief te maken, dus als je op een geweldige manier komt, laat het ons weten.