Ronde Salontafel

Ronde Salontafel. Toen ik mijn nieuwe familiekamer verzorgde, koos ik een grote bruine sectiebank die perfect in de hoek gleed.Ik had een grote vloerlamp die ik in de hoek achter de bank gleed en een paar lente groene clubstoelen die er goed uitzien met de nieuwe kussens die bij de bank zaten.Maar ik wist dat mijn rechthoekige Salontafel niet ging werken.Mijn instincten vertelden me, verzacht de randen, zoek een ronde Salontafel.

Ik vond een eenvoudige ronde tafel in een diepe espresso afwerking, met traditionele krommen maar schone lijnen.De kleine plank onder de tafelblad had een paar boeken.Het feit dat het in een nabijgelegen clearingcentrum was gemarkeerd, was al beter.

Salontafelsbijzettafels Ronde Salontafel
Salontafelsbijzettafels Ronde Salontafel

Het is misschien tijd om mijn woonkamermeubels bij te werken, maar ik denk niet dat ik van een ronde tafel zou veranderen.Toen ik de meubelwebsites doorkwam, realiseerde ik me dat ik veel andere opties had dan die die mij bijna een decennium goed heeft gediend.

Ronde Salontafel Stolik Met Betonnen Blad I Gimmii Magazine Ronde Salontafel
Ronde Salontafel Stolik Met Betonnen Blad I Gimmii Magazine Ronde Salontafel

Ik kon een andere houten koffietafel overwegen. Ik zag traditionele stijlen in diepe kersen, walnoot en mahonie, met solide messinghardware.Ze komen met kleine laden, draaiboekjes en antieke reproductiefineers.Als ik meer casual wilde, zag ik meer dan een ronde tafel met een geschilderde afwerking perfect als ik een landelijk casual inrichting wilde creëren.

Salontafels Ruim 200 Tafels Eijerkamp Wonen Ronde Salontafel
Salontafels Ruim 200 Tafels Eijerkamp Wonen Ronde Salontafel

Ik vond ook de blik van gemengde materialen, een houten basis met een ingebouwde inset, of misschien een substantiële basis met een zwaar steenoppervlak.Ik zag tafels met gerold metaalbasis en houten tafelbladen.

Maar ik denk dat ik iets iets minder traditioneel zoek.Ik heb altijd de uitstraling van een glazen tafel gehad, en er was geen gebrek aan ze beschikbaar in veel verschillende stijlen.Ik beschouwde de houten look opnieuw, met een afgeschuinde glazen topinzet in een breed frame.Ik werd getrokken in een andere ronde tafel in glas, maar deze had een metalen basis.Dat zou de gebiedskleed die de familiekamer verankert, laten zien.