Keuken Hoekbank

Keuken Hoekbank. Nu de keukentafel en stoelen zijn terug in de keuken zijn gevonden als uitbreiding van de eetgelegenheden in het huis, wordt de vraag in vele huizen: “hoe kunnen wij een keuken tafel en stoelen op een intelligente manier integreren in de ruimte die we hebbende beschikking hebben over?”

Een deel van het probleem is natuurlijk dat veel moderne huizen, en zelfs sommige oudere huizen, niet echt met deze meubelcombinatie in gedachten werden ontworpen.Savvy ontwerpers worden steeds meer aan het idee van een hoekset voor de keuken, die maximaal gebruik maakt van weinig gebruikte ruimte om de meeste zitplaatsen en de grootste hoeveelheid tafelruimte te bieden.

Keukenhoekbanken Ben Lamers Meubelen Op Maat Keuken Hoekbank
Keukenhoekbanken Ben Lamers Meubelen Op Maat Keuken Hoekbank

Een traditionele keuken tafel en stoelen set vereist veel ruimte, grotendeels door de stoelen.De meeste professionals adviseren minimaal 30 “tussen de tafelrand en een muur, meer is wenselijk omdat er niet veel manoeuvreerruimte is met slechts 2 ½ voet, vooral in deze dag en leeftijd.

Eetbank In Oostenrijkse Stijl Werkspot Keuken Hoekbank
Eetbank In Oostenrijkse Stijl Werkspot Keuken Hoekbank

Hoekeenheden oplossen dit probleem.Omdat de bankzitjes recht tegen een muur kunnen schuiven, hoeft u geen extra ruimte te halen zodat u een stoel kunt uittrekken.Dit is een enorme ruimtebesparing.

Keuken Hoekbank Vmd Living Keuken Hoekbank
Keuken Hoekbank Vmd Living Keuken Hoekbank

Een hoekkeuken tafel en stoelen set kan op twee manieren worden toegevoegd.De eerste is de meest traditionele, met behulp van bankjes in plaats van stoelen in een hoek.Afhankelijk van de ruimte kunt u een enkele bank tegen een muur zetten of als u een vierkant tafel, een bankje aan twee zijden in een L-vorm heeft.U kunt dan een andere bank of stoelen aan de andere zijden gebruiken of zelfs een ander bankje met extra zitplaatsen.

De tweede strategie is om te gaan met een eenheid die al in gedachten is ontworpen met de “L” -vorm.Deze geven u extra zitplaatsen om de hoek van de tafel en u kunt hier een keukentafel en stoelen krijgen, met een rug op de bank of backless.Als uw eetgedeelte wordt ondersteund door windows, wilt u waarschijnlijk met een lage rug, zodat het licht en de standpunten niet worden geblokkeerd.

Ontwerpers hebben veel mooie ontwerpen gemaakt voor deze stijl van eten, zijn in de keuken en het is niet moeilijk om tafelsetsen met bankzitjes te vinden, ofwel individuele bankjes of de “L” -vormige hoekeenheid.