Houten Salontafel

Houten Salontafel. Als u uw houten Salontafel wilt behouden, ziet u er zo mooi uit als u de eerste keer heeft gekocht, dan moet u regelmatig zorg en onderhoud geven.Dit onderhoud is echter niet moeilijk, en het hoeft niet allemaal tegelijkertijd te worden gedaan.Er kan een deel van worden gezorgd als u zich op een extra moment bevindt, en er moet alleen maar wat nodig zijn.Door het onderstaande advies te volgen, kunt u uw houten tafel voor vele jaren in de toekomst goed uitzien.

Stof het regelmatig
U moet ervoor zorgen dat stof niet op uw tafel ophoopt, dus stof het regelmatig met een zachte doek of een veerdoekje.Dit is een van de simpele dingen die je kunt doen, omdat je een paar extra minuten in je dag vindt, maar het gaat een lange weg om je meubels mooi te houden.

20 Beste Ideen Over Rustieke Salontafels Op Pinterest Doe Het Houten Salontafel
20 Beste Ideen Over Rustieke Salontafels Op Pinterest Doe Het Houten Salontafel

Maak het voorzichtig schoon
Schoon je tafel ook bij het schoonmaken van de oppervlakken in je huis.Maar gebruik geen op alcohol gebaseerde schoonmakers op uw houten koffietafel, omdat dit het stuk kan beschadigen.In plaats daarvan, gebruik een olie zeep verdund met water.Veeg uw tafel af met een zachte doek, spoel dan goed met schoon water en droog met een doek.

Solid Houten Salontafel Koop Goedkope Solid Houten Salontafel Houten Salontafel
Solid Houten Salontafel Koop Goedkope Solid Houten Salontafel Houten Salontafel

Pools Vaak
Poolt je tafel regelmatig om te voorkomen dat het uitdroogt en oud wordt.Er zijn veel commerciële poetsmiddelen beschikbaar, of u kunt een natuurlijk Pools maken door een paar druppels olijfolie in sommige witte azijn te mengen.Giet wat poets op een doek, veeg het stuk met de korrel af.Doe daarna een schone doek en doe de tafel aan.

Actie Salontafel Altea Wenge Tafel Salontafels Houten Houten Salontafel
Actie Salontafel Altea Wenge Tafel Salontafels Houten Houten Salontafel

Hou het lekker
Om het leven van uw houten Salontafel verder uit te breiden, houd het uit direct zonlicht en extreem droge of vochtige omgevingen, tenzij u een buiten salontafel heeft die voor deze omgevingen is ontworpen.Als u zich verzorgt voor een buitenkant Salontafel, moet u het tijdens de wintermaanden binnenbrengen om het leven te verlengen.

Fix It Up
Om te voorkomen dat waterringen op de tafel worden gelaten, gebruikt u onderzetters wanneer u een glas neerzet.Als u echter ziet dat witte ringen beginnen te verschijnen, kunt u ze schoonmaken door sommige mayonaise in de ring te wrijven en laat het even rustig zitten voordat u het schoonmaakt.En omdat er soms krassen gebeuren, houd dan wat schoenpoetsjes of waskrijtjes handig.Als u een krasje in uw tafel vindt, zal een van deze dingen helpen om het merk te dekken.