Hoe Maak Je Een Boekenkast

Hoe Maak Je Een Boekenkast. Ik heb een passie voor timmerwerk, en ik heb het afgelopen decennium al enkele boekenkasten en boekenplanken gebouwd.Deze boekenkasten werden niet gemaakt door gebruik te maken van te technische plannen of specifieke gereedschappen, maar toch zijn ze duurzaam, leuk om te kijken en in staat zijn om al mijn boeken te houden, en ik geloof dat ik veel heb.Er zijn veel boekenkasten van lage kwaliteit op de markt die eigenlijk heel wat geld kosten, dus het is leuk om makkelijk een boekenplank op te zetten die in staat is om op te treden tegen de commerciële modellen.

De gereedschappen die ik gebruikt bij het maken van boekenkasten en boekenplanken zijn heel eenvoudig – alleen een puzzel, een powerdrill en een klauwhamer.Er zijn een paar dingen die u moet overwegen voordat u echter begint te slaan en te boren.Ten eerste, hoe groot wil je dat je boekenkast is?U moet de lengte en breedte van uw voorgestelde boekenplank achterhalen.Voor uw eerste boekenplank raad ik aan om één te maken die vijf meter breed is en tenminste drie meter lang is. Dit is een geweldige maat voor een standaard boekenkast. Als je dan drie planken gooit, heb je genoeg ruimte om ongeveer honderd boeken te houden,wat geweldig is.

Boekenkast Tv Meubel Hoe Maak Je Een Boekenkast
Boekenkast Tv Meubel Hoe Maak Je Een Boekenkast

Aan de andere kant, als u van plan bent een boekenplank aan te maken die u aan een muur kunt bevestigen, moet u ervoor zorgen dat u hoge kwaliteit haakjes koopt, omdat dit ervoor zorgt dat uw boekenkast niet onverwacht valt.Het is mijn eigen persoonlijke aanbeveling dat u minstens zes haakjes gebruikt als u van plan bent een grote en zware boekenplank te maken.Bevestig twee van de haakjes aan de bovenkant, twee op de middelste plank en twee aan beide, en de makkelijkste methode om dit te doen is eerst de haakjes op de muur die u wenst te monteren en bevestig de boekenplank op de haakjes.Het is altijd een goed idee om iemand bij de hand te hebben om u hierbij te helpen, alleen om uw eigen veiligheid te waarborgen.

25 Beste Ideen Over Een Boekenkast Inrichten Op Pinterest Hoe Maak Je Een Boekenkast
25 Beste Ideen Over Een Boekenkast Inrichten Op Pinterest Hoe Maak Je Een Boekenkast

Elke timmerhout zal goed werken voor uw eigen boekenkast.Pine is waarschijnlijk de goedkoopste en zal een goede baan doen als de basis van een boekenplank, want het is vrij duurzaam en kan gemakkelijk worden gekleurd om prachtig uit te kijken.Eiken en berken zijn duurder, aan de andere kant, maar geven een professioneler en rijk stuk meubilair, maar op het einde van de dag kan alles wat u zich veroorloft, goed werken.

Temahome Berlin 5 Levels 150 Boekenkast Eiken Hoe Maak Je Een Boekenkast
Temahome Berlin 5 Levels 150 Boekenkast Eiken Hoe Maak Je Een Boekenkast