Boekenkast Systeem

Boekenkast Systeem. Vertel je boekcase niet alleen om deze boeken gewoon te behouden en op te slaan.Gebruik deze snelle, makkelijke en vrolijke decoratie ideeën om die boekenkast te geven aan de ontwerp aandacht die het verdient.Maak het een designaccent in elke kamer.

Decoratie Idee 1: Verf
Het schilderen van uw boekenkast is een geweldige manier om het een frisse, nieuwe look te geven, een brandpunt te maken of zelfs een kleine kamer te laten verschijnen!

Vojtsek Boekenkast Woonkamer Ladder Boekenkast Systeem
Vojtsek Boekenkast Woonkamer Ladder Boekenkast Systeem

Om de kamer groter te maken, verf de boekenkast dezelfde kleur als de muur.Om uw boekenkast een centrale aantrekkingskracht te maken, verf de achterkant van het boekenkoffer verschillende kleuren in een uniform patroon, of voeg een wandpapier toe om de afmeting toe te voegen.

Drievoudige Originele Antieke Eiken Boekenkast Van Het Bekende Boekenkast Systeem
Drievoudige Originele Antieke Eiken Boekenkast Van Het Bekende Boekenkast Systeem

Decoratie Idee 2: Verlicht
Voeg gemakkelijk toe om gefocusseerde batterijbediende lichten aan het plafond van een boekplank vast te leggen om een ​​plank onder te benadrukken.Of installeer een elektrisch beeldlicht op de bovenkant van de boekenkast om de volledige boekplankopstelling te verlichten.

20 Beste Ideen Over Zwarte Boekenkast Op Pinterest Boekenkast Systeem
20 Beste Ideen Over Zwarte Boekenkast Op Pinterest Boekenkast Systeem

Decoratie Idee 3: Versier
Beperk je boekenkast niet alleen voor het weergeven en opslaan van boeken.Breek de dingen een beetje door wisselende groepen boeken met accent of decoratieve favorieten.Voeg een mooi ingelijste familiefoto’s toe aan een plank, decoratief glas of een sculptured collectible aan een andere.

Decoratie Idee 4: Onkruid
Die verouderde, verouderde stoffige uitgaven van boeken die je nooit meer kunt lezen, kan worden geschenken of gooien.Groepeer de boeken die u echt moet houden volgens maatkleur of vorm.Verticale regelingen zijn goed, maar breek ze niet alleen op met uw decoratieve stukken maar ook met een aantal horizontale groepen.Grootte arrangementen zijn aantrekkelijker dan boeken van verschillende maten gemengd.Plaats de grootste boeken onderaan de boekenkast, de meest aantrekkelijke op het midden en de kleinste bovenaan.Verwijder een aantal van de papier mouwen voor hard back onderscheid.

Decoratie Idee 5: Verbergen

Als je boeken hebt die gewoon niet goed uitzien, maar je kan gewoon niet met hen meedoen.Verberg ze achter je accessoires, horizontale boekenregelingen of voeg een aantal decoratieve dozen op de plank om ze te huisvesten.

Decoratieve dozen kunnen ook gebruikt worden om kleine kansen en uiteinden op te slaan die u gemakkelijk op de boekenkast wilt bewaren, maar hoeft niet noodzakelijkerwijs te zien.Dit kan uw inkomende mail, huishoudelijke sleutels, afstandsbedieningen, enz. Zijn