Boekenkast Op Maat

Boekenkast Op Maat. Heeft u een lege muur of ongemakkelijke hoek in uw huis dat u niet zeker weet wat u moet doen?Heb je gedacht aan het creëren van een aangepaste boekenkast?

Een aangepaste boekenkast is een leuke manier om wat extra opslag en directe charme toe te voegen aan uw ruimte, en als er een raam is, creëer u een raamstoel om er mee te gaan!We hebben onlangs een aangepaste boekenkast en raambank voor een klant aangemaakt.Hun familiekamer was lang en op het einde was deze blinde raamwand dat ze niet zeker waren wat ze wilden doen.

Engelse Boekenkast Op Maat Kasten Boekenkasten Marktplaatsnl Boekenkast Op Maat
Engelse Boekenkast Op Maat Kasten Boekenkasten Marktplaatsnl Boekenkast Op Maat

We hebben de boekenkasten ontworpen, ze grijsgroen gekleurd, met de keukenkasten in de aangrenzende kamer geschoven en een romanschaduw, bankkussen en kussens toegevoegd om een ​​warme, gezellige plek te creëren.Onze klanten hielden van de verborgen opslag hieronder en de extra ruimte hierboven om hun boeken en familiefoto’s te laten zien.Wat vind je van ons interieurontwerp idee?Wij geloven echt dat iedereen een goed ontworpen ruimte moet hebben, ongeacht de budgettaire beperkingen.Als u ook een goed interieurontwerp heeft, stop er na te denken en ga gewoon naar toe!

Boekenkast Op Maat Uniek En Compleet Naar Eigen Wens Krete Boekenkast Op Maat
Boekenkast Op Maat Uniek En Compleet Naar Eigen Wens Krete Boekenkast Op Maat

En nu zijn hier enkele inzichten over de Keuken van het Jaar.In de oktober Issue of House Beautiful verschenen ze The Kitchen of the Year, ontworpen door een van Amerika’s meest bekende keukenontwerpers Mick De Giulio.De 1.000 vierkante meter droomkeuken, gebouwd in het Rockefeller Center van New York, is iets om je ogen echt op de hoogte te brengen. Overal zie je het detail en de prachtige elementen die deze ruimte vormen.Eenvoudig maar elegant!

Moderne Of Klassieke Boekenkast Op Maat Gemaakt Door Stijl Kasten Boekenkast Op Maat
Moderne Of Klassieke Boekenkast Op Maat Gemaakt Door Stijl Kasten Boekenkast Op Maat

De openheid en het natuurlijke licht samen met de witte muren, tellers en kasten geven de keuken zo’n schone, luchtige sfeer.De accenten van metaal en spiegels helpen het licht om en reflecteren op de ruimte.Ik hou van de Andover Hangers door Ralph Lauren!Het hangende potrek, genaamd Metal Boy, in een uitvinding van De Giulio om je poten te hangen zonder dat ze op de display staan ​​als een traditionele potrekker.