Boekenkast Ikea Billy

Boekenkast Ikea Billy. Wilt u nog wat meer weten over de leunende boekenhok?Zo ja, in dit artikel gaan we eens kijken wat er gebeurd is voordat ze werden uitgevonden en een beetje over boeken en boekenkasten in het algemeen.We zullen dan achterhalen wanneer en waar ze voor het eerst werden gebruikt en ga dan verder naar een aantal speciale boekenkast en verder naar waar we de toekomst zien.

Een of andere vorm van systeem om dingen neer te schrijven is al zo’n 10.000 jaar mogelijk.Natuurlijk waren ze geen boeken zoals we ze kennen toen, ze waren gewoon overal gegraveerd, zoals de bastebast, de steenplaten of gewoon klei.

81 Best Things I Want From Ikea April 2014 Images On Pinterest Boekenkast Ikea Billy
81 Best Things I Want From Ikea April 2014 Images On Pinterest Boekenkast Ikea Billy

Het was pas tot 3500 v.Chr. Dat de Egyptenaren papier of papyrus begonnen te gebruiken, zoals het toen bekend was.

22 Best Best Images On Pinterest Ikea Ikea Hacks And Home Boekenkast Ikea Billy
22 Best Best Images On Pinterest Ikea Ikea Hacks And Home Boekenkast Ikea Billy

Boeken in een vorm die vergelijkbaar zijn met vandaag, werden eerst met de hand op perkamentpapier geschreven en vervolgens samen gebonden.Ze werden geschreven in kleine hoeveelheden en hebben gewoonlijk betrekking op religie op een of andere manier.Zo werden ze door de geestelijken bewaard en opgeslagen in kasten of op planken, meestal gemaakt van hard hout, zoals eik.Ze waren misschien net als soort ladder boekenkasten die we tegenwoordig zien.

Box Shelf Ikea Images 17 Diy Space Saving Bathroom Shelves And Boekenkast Ikea Billy
Box Shelf Ikea Images 17 Diy Space Saving Bathroom Shelves And Boekenkast Ikea Billy

De vroegste opgenomen boekenkasten komen vanaf ongeveer de late 1500’s en ze waren gewoon meer gewone kamers met boekenplanken waar boeken werden gehouden.

Er zijn verschillende stijlen van boekenkast door de eeuwen heen.Sheraton en Chippendale, die bekende Engelse meubelontwerpers in Engeland waren, maakten ze zeer versierd met glazen deuren, zodat de eigenaar kon zien welke boeken er binnen waren.Zij waren de eerste mensen om een ​​bescheiden boekenplank in een stuk gewenst meubilair te zetten.Vóór dat waren ze puur functioneel.

In de openbare bibliotheken die zich voordeden, werden de planken en planken vaak van ijzer gemaakt, omdat men voelde dat ze langer in dat materiaal zouden blijven en de mode was niet te relevant.
In de economie van de wereld zoals we het vandaag kennen, houden mensen vaak van DIY ‘doe het zelf’ en het opbouwen van boekenplanken is een ideale manier om geld te besparen.

Het neemt niet veel houtbewerkings kennis om wat multiplex te krijgen, snijd het in de lengtes die u nodig hebt en pas het allemaal bij elkaar.Ik denk dat dit de toekomst is, want het is zeker veel goedkoper om op deze manier een leunende boekenplank op te bouwen dan veel geld uit de winkels te betalen.